Over ons

Hey daar!

Welkom op mijn website! Mijn naam is Thomas, ik ben 28 jaar oud en kom uit Brabant. Op een gegeven moment heb ik de beslissing gemaakt om Energie Kennis te lanceren. Een website over alles wat te maken heeft met duurzaamheid, het milieu, (alternatieve) brandstoffen en klimaatverandering. Ook zul je er zo nu en dan wat vinden over hoe jij een Duurzamer leven kan leiden.

Mijn interesse begon tijdens mijn studie toegepaste natuurwetenschappen (chemie), waar ik me begon af te vragen hoe chemie ons kan helpen bij het vinden van duurzame oplossingen voor de problemen waarmee onze planeet kampt. Diepe duik in chemische processen en hoe ze onze wereld beïnvloeden, heeft me echt aan het denken gezet.

Deze website is mijn plekje om al die kennis en ideeën te delen over hoe we samen de boel kunnen verbeteren. Of het nu gaat om het spotten van nieuwe technologieën, het praten over groen beleid, of gewoon wat motivatie geven om ook je steentje bij te dragen, ik geloof in de kracht van teamwork en dat we samen heel wat kunnen bereiken.

Dank je wel voor het bezoeken van mijn website. Laten we samen streven naar een wereld waarin duurzaam leven de norm is, zonder dat het allemaal te zwaar op de hand wordt. Want laten we wel eerlijk zijn, volledig stoppen met fossiele brandstoffen is ook geen realistisch scenario!

Thomas